Ταξιδέψτε με τη μηχανή του χρόνου… και όχι μόνο!

Είναι μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων και μου έκανε εντύπωση! Ξεκινά – αυτή η πρωτοβουλία – με το χόμπι του Νίκου Χαβρεδάκη, για τα αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής. Θα μας δείξει την αγάπη του για παλιά αυτοκίνητα. Έχει συλλογή με αυτοκίνητα αντίκες και σίγουρα θα μας ταξιδέψει…. Από τις φωτογραφίες και μόνο εντυπωσιάστηκα. Ξέρετε στο εξωτερικό υπάρχουν τέτοια μουσεία – που πληρώνεις είσοδο εννοείται – και παρακολουθείς την εξέλιξη της τεχνολογίας του αυτοκινήτου. Θέμα πάρα πολύ εντυπωσιακό. Οι αντίκες θα εκτεθούν – σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, στις 26 Φεβρουαρίου – ελπίζω να το επιτρέψει ο καιρός.

Δεν μένω όμως μόνο στις αντίκες… Θα σταθώ στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης που βρήκε αυτήν την αφορμή για να μας φέρει πιο κοντά και να μοιραστούμε με συναθρώπους μας θέματα που μας ενδιαφέρουν.
Το έχω νιώσει αυτό. Όταν μοιράζεσαι κάτι, νιώθεις ότι ανήκεις κάπου, ότι «μιλάς την ίδια γλώσσα» με άγνωστους μέχρι χτες, νιώθεις λίγο σπουδαίος, νιώθεις πιο γεμάτος, πιο σίγουρος για τον εαυτό σου, ότι δεν είσαι μόνος. Σπουδαίο δεν είναι!!;;;

Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων  
Διεύθυνση Υψηλαντών 31, Χανιά
Τηλέφωνο 2821 3 41662
Email library@chania.gr
Site www.librarychania.gr 
Facebook www.facebook.com/librarychania 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.